Skip to main content

Went back to age below 3!!!

What a great weekend..Enjoyed being a kid...
How fast they forget their hurt and get back to their game...
I dont want to come back.. குழந்தையும் தெய்வமும் குணத்தால் ஒன்று...
I was enjoying every moment of it... 4 days old baby!!!.. she makes everyone at home happy and joyful with her presence... saw the Jealousy of a kid :) there is so much thirst for affection in it.. Nothing else... Where ever i went i like how the kids welcomed me with so much excitement... I am more excited.. Don't want to get that to get over soon... :(

All 3 are still in my eyes.... They spread happiness with their smile & tears. They taught me how to forget whats not needed and how to remember that touched your heart.....

Being with kid also means being a kid... :)

I am also going to try to blog on seven days of positivity which I saw from Preeti. Thinking on which day to start..:)

Comments

Popular posts from this blog

பிரிந்து போன நட்பினை கேட்டால் பசுமையான கதைகள் சொல்லும் ..

கண்கள் மூடி நினைத்து பார்த்தால் மகிழ்வூட்டும் நிமிடம் கல்லூரி நாட்கள்... அன்பான சண்டைகள்... சண்டையை தீர்க்கும் கடிதங்கள்.. எழுதியவர்கள் மறந்தாலும் நாங்கள் மறக்காத பாடல்கள்... புது கவிதைகள் எழுதும் எழுத்தாளர்கள் .... இசை அமைப்பாளர்கள் செவிகளுக்கு கேட்காத பாடகர்கள்.... என்றும் இருக்கும் புத்துணர்ச்சி!!!!!! கல்லூரி லேப்பில் அடித்த வரிகளின் பரவசம் இன்று எத்தனை ஆயிரம் வரிகளும் தருவதில்லை. .. இரண்டு ருபாய் கொடுத்து வாங்கிய டி யின் சுவை இன்றும் வேறெதுவும் தந்தது இல்லை.... சிலரைகளை எண்ணி கணக்காக சாப்பிட்ட ஆனந்தத்தை எந்த ஒரு ஆடம்பர விடுதியும் அள்ளி தர விலை.... அவசரமாக ரயிலில் சிநேகிதி சொல்லி தந்த பாடம் எந்த புத்தகத்திலும் இல்லை... என் நட்பு எனும் சரித்திரத்தை தவிர... எத்தனை மனிதர்கள் இனி நான் கடந்தாலும் என் இனியே கல்லூரி சிநேகம் போல் நான் காண போவதும் இல்லை!!!!!!

Recipe - Cho-Cho(Choyate) and Brinjal

I always love cooking and would like to try recipes that are ready in a minute...Someone who cooks with the available ingredients without specific in what I need.. Just with the same thought I tried this combo - Cho-Cho and brinjal.. Ingredients Half Cho-cho - Peeled and cut into very small pieces Brinjal - 2 Cut into small pieces Garlic - 10 Peeled and cut into small pieces Onion - 1/4 cup Tomato - Optional Ginger Grated - little less quantity Mustard, jeera -- for tadka Seaseme oil  1/2 teaspoon Powder Turmeric, curry leaves, Coriander, Chilli Salt as needed Pepper, Jeera and Methi - Freshly powdered if you have the motor pestle Method: Heat a pan, pour oil. When it is hot put Mustard & Jeera. After it splutters add ginger, Garlic and onion. Saute for sometime.. add the Cho-cho saute till it waters and add Brinjal.. Cook till the Brinjal gets cooked by closing the pan.. Pour  1/2 glass of water while it is cooking.. Add 1/2 teaspoon of the Powders ment...

What did I noticed today?

Today I noticed that how fresh I feel having a peaceful life.. happiness I get when I learn a new thing.. how wonderful I feel when I eat healthy.. how easy it is to talk with someone whom I thought it would be tough how excited I am when I talk to a true friend... how much a important to thank for the goodness around me....